Vitaminele ingrasa sau te ajuta sa slabesti? Pareri

Suplimente alimentare

sfaturi alimentatie sport sanatate

Buna ziua. Sunt Marilena si vreau sa va pun o intrebare in urma unei dispute cu colegii la birou: vitaminele ingrasa sau te ajuta sa slabesti? La noi parerile sunt impartite si am colegi care iau vitamine (suplimente zilnic), altii ii contrazic, spunandu-le ca vitaminele fac pofta de mancare si ii ingrasa in timp.


Adevarul este ca eu am o familie vecina in bloc, care are un baiat de vreo 8-9 ani, obez, si parintii dau vina pe vitaminele pe care le-au dat copilului de mic. Chestia e ca nici parintii nu sunt prea slabi, asa ca eu cred ca altul este motivul. In fine, eu am facut pariu cu colegii, eu cred ca nu ingrasa vitaminele. Sper intr-un raspuns, tu Grasomega, de exemplu ai luat vitamine – tablete?

Intrebare de la Marilena, pe adresa redactiei: Vitaminele ingrasa sau te ajuta sa slabesti? Pareri.


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

1 Comentariu la Vitaminele ingrasa sau te ajuta sa slabesti? Pareri

  1. Nu se poate spune despre vitamine ca ingrasa pentru ca nu contin calorii. Rolul lor este important in procesele metabolice si atata timp cat organismul nu le poate sintetiza, trebuie sa le asimilam din alimentatie, sau daca e cazul (numai la sfatul medicului) din suplimente. Eu nu am luat nici un fel de suplimente, nici vitamine, nici altceva, dar incerc sa am o dieta variata; merg pe ideea ca ce este natural este mai sanatos. Oricum, excesele nu sunt bune; unele vitamine din complexul B pot creste pofta de mancare, de aceea consider ca dieta variata si echilibrata e mai sanatoasa decat orice supliment.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: