Uleiul de masline, protectie solara, impotriva razelor UV?

sfaturi alimentatie sport sanatate

Buna ziua. Uleiul de masline e bun de folosit ca protectie solara? Stiu ca e foarte bun pentru ingrijirea pielii, dar ca protectie impotriva razelor UV e bun? Astept raspunsuri, multumesc!


Intrebare de la Diana, pe adresa redactiei: Uleiul de masline, protectie solara, impotriva razelor UV?


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

3 Comentarii la Uleiul de masline, protectie solara, impotriva razelor UV?

 1. Monica // June 22, 2018 // Reply

  Buna Diana,
  Din cate stiu eu uleiul de masline e bun ca tratament pentru eventuale arsuri usoare cauzate de soare. Am inteles ca nu trebuie sa-ti dai pe piele inainte de a merge la plaja decat cu creme cu protectie solara, nimic altceva nu e eficient. Si mai mult decat atat, cremele sa le cumperi din farmacii si sa nu te scumpesti. Conteaza mult ca protectia de razele UV sa fie sigura. Asa ca nu te sfatuiesc sa-l folosesti. Si nici altceva in afara de o crema protectoare buna.
  Poate ne mai auzim, cu bine!

 2. Delia // June 23, 2018 // Reply

  Daca te dai cu ulei de masline inainte de plaja, te arzi rapid in zonele respective. Stiu asta de la greci.

 3. Flaviu // June 23, 2018 // Reply

  Ulei de masline pentru protectie solara?!!! Doar daca vrei sa pleci de pe plaja ca un pui rumenit la rotisor! Nu, nu, doar creme speciale si alea de buna calitate, fara prea multe chimicale!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: