Sunt slab dar am grasime si colacei doar pe burta

Ce pot sa fac?

sfaturi alimentatie sport sanatate

Buna ziua. Sunt George, am 23 de ani, 1,82 inaltime si 77 de kilograme. Consider ca greutatea mea este normala pentru inaltimea pe care o am. Si totusi nu-mi place cum arat. Ma deranjeaza ca am ceva colacei pe burta, dar pe brate si pe picioare parca nu am decat piele si os. Ce pot sa fac?


Nu vreau sa ma ingras, orice gram in plus il pun pe burta. Si nici nu mi se pare ca ar fi cazul sa slabesc mai mult de atat. Cred ca numai sportul m-ar putea ajuta, am incercat eu ceva de unul singur, poate nu am avut nici rabdare, dar cred ca am nevoie si de ajutorul unui cunoscator. Poate imi vede cineva apelul! Multumesc pentru orice sfat venit de la cei care au trecut prin asta!

Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Sunt slab dar am grasime si colacei doar pe burta.


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

1 Comentariu la Sunt slab dar am grasime si colacei doar pe burta

  1. sandu // August 13, 2017 // Reply

    Salut george,
    Fa exercitii pentru dezvoltarea musculaturii: flotari, cu gantere, cu haltera, cu benzi elastice, pentru piept si brate, adauga si genuflexiuni pentru a-ti dezvolta muschii picioarelor.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: