Sunt minciuni dietele care zic ca slabesti 4 kg intr-o saptamana?

sau e posibil?

sfaturi alimentatie sport sanatate

Tot dau de diete din astea care spun ca poti sa slabesti 3 sau 4 kilograme intr-o saptamana si mi se pare foarte ciudat. Sunt minciuni sau chiar se poate slabi atat de mult intr-un timp atat de scurt?


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Sunt minciuni dietele care zic ca slabesti 4 kg intr-o saptamana?


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

1 Comentariu la Sunt minciuni dietele care zic ca slabesti 4 kg intr-o saptamana?

  1. Eugen // July 20, 2018 // Reply

    Poti sa dai jos si 6 kg intr-o saptamana daca te infometezi. Partea proasta e ca daca dupa saptamana respectiva vei manca la fel ca inainte vei pune la loc 10 kg nu cate ai dat jos. Poate am exagerat cu 10 kg, dar oricum vei pune mai multe decat ai slabit. Si partea si mai proasta e ca iti subrezesti si sanatatea daca incepi sa tii diete din astea rapide. Iar de kilograme nu scapi decat daca iti schimbi dieta in una sanatoasa, pui mai putin in farfurie, faci sport, nu de performanta dar zilnic una-doua ore de miscare.
    Bafta!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: