Sport – dimineata, la pranz sau seara? Cand e mai bine?

Moment potrivit pentru miscare

sfaturi alimentatie sport sanatate

La ce ora e cel mai potrivit sa facem sport? Dimineata inainte de masa (sau dupa), pana in masa de pranz sau seara inainte de culcare?

Cand ar fi cel mai potrivit moment pentru exercitii de forta, cardio sau orice alt fel de miscare? Astept idei, multumesc frumos.

Intrebare de la Sorin, pe adresa redactiei: Sport – dimineata, la pranz sau seara? Cand e mai bine?

Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

1 Comentariu la Sport – dimineata, la pranz sau seara? Cand e mai bine?

  1. Eu fac cand apuc. Daca as astepta momentul potrivit, ar trece multe zile fara sa fac deloc, pentru ca apar tot felul de stuatii care imi dau programul peste cap, deci daca as fixa o anume ora pentru sport, in multe zile nu as mai apuca sa fac. Din motive obiective, cum spuneam :).

    Probabil ca daca as avea mult timp la dispozitie as alege sa fac miscare dimineata. As manca doua trei fructe cand m-as trezi, iar la vreo jumatate de ora dupa, m-as apuca de miscare / sport / cardio etc. Cam asa cred eu ca e cel mai bine, dar mai asteptam si alte pareri :).

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate