Slabesc cu o zi de post negru pe saptamana?

sfaturi alimentatie sport sanatate

Ma ajuta sa slabesc o zi de post negru pe saptamana? Adica o zi in care sa nu beau decat apa? Sau poate mai rar de o saptamana? Ce parere aveti? Ati incercat?


Intrebare de la Sorina, pe adresa redactiei: Slabesc cu o zi de post negru pe saptamana?


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

2 Comentarii la Slabesc cu o zi de post negru pe saptamana?

  1. Olgutza // August 11, 2018 // Reply

    Salut Sorina,
    Este un fel de post intermitent? stiu pe cineva care tine o zi de post negru pe saptamana, dar nu pentru a slabi, asa e obisnuit din familie. Nu cred ca te-ar ajuta. Depinde si ce mananci in restul zilelor; degeaba nu mananci o zi pe saptamana daca in rest mananci mult.

  2. Robi // August 11, 2018 // Reply

    O zi de post pe saptamana nu te ajuta sa slabesti. Nici nu cunosc alte detalii: ce mananci, ce activitate fizica ai, ce varsta etc. Oricum, cel mai sigur mod de a slabi este o dieta echlibrata (nu diete de slabire care promit marea cu sarea), cu multe alimente naturale, fara excese de grasimi, de dulciuri si alimente rafinate, daca nu vrei sa-ti pui sanatatea in pericol si miscare zilnic. Chiar daca slabesti mai greu, iti vei mentine greutatea in felul asta.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: