Pui in sos de iaurt cu mustar si lamaie – reteta din dieta mediteraneana

ciulama de pui

Cu cat e gatita mai simplu, cu atat mancarea este mai buna, mai sanatoasa si mai bogata in nutrienti. Asa este preparat si puiul in sos de iaurt cu mustar si lamaie.


Ingrediente:

– 2 piepti de pui;
– 400 g iaurt grecesc;
– 2 linguri ulei de masline + 1 lingurita;
– 2-3 linguri de mustar dulce;
– 1 pahar de vin alb;
– zeama de la 1/2 lamaie;
– 1 ceapa;
– sare, piper, putin ardei iute.

Preparare:


Spala pieptii de pui si taie-i fasii. Pune la incalzit uleiul si rumeneste fasiile de pui la foc iute.
Stinge cu vinul alb, da focul mic si lasa sa scada.
In timpul acesta amesteca intr-un bol iaurtul cu ceapa tocata marunt, mustarul, zeama de lamaie, 1 lingurita de ulei de masline si condimentele.

Serveste puiul fierbinte peste care toarna sosul de iaurt, in care poti adauga si sosul ramas de la pregatirea puiului.
O salata asortata din rosii, ardei grasi, castraveti, salata verde este garnitura ideala.


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*



Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: