Program calisthenics si cardio acasa – slabire + masa musculara

cardio si calisthenics in casa

sfaturi alimentatie sport sanatate

Salut, imi poti spune un program de calisthenics in casa si cum ar trebui sa il combin cu unul de cardio pentru a slabi si a creste in masa musculara in acelasi timp?


Pot face cam 6 traciuni, dar dupa primul set scad cam la 4 si din ce in ce mai putin. Pana acum foloseam programul asta in 4 cicluri (adica faceam 1 exercitiu unu dupa altul cu pauza de 40 sec, dupa primul ciclu faceam pauza 3 min si reluam): 10 push ups, 6 chin ups, 3 dips pe o bara, 6 pull ups si 6 dips la paralele.

Toate acestea le-am practicat vara si putin in timpul anului scolar pana a venit frigul. Nu dispun de bara de tractiuni sau paralele in casa, am doar 2 gantere 12 kg fiecare, de la care pot sa iau greutatile, sa le bag intr-un rucsac si sa fac flotari cu ele sau ceva.
Am 17 ani, 1.74 m si 66 kg, vreau sa dau din grasime jos, dar in acelasi timp sa pun masa musculara.

Intrebare de la Eduard, pe adresa redactiei: Program calisthenics si cardio acasa – slabire + masa musculara.Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

1 Comentariu la Program calisthenics si cardio acasa – slabire + masa musculara

 1. Salut, Eduard.
  Iti recomand sa faci in continuare tractiuni. Si cu priza normala si cu priza intoarsa. Tractiunile sunt printre cele mai bune exercitii calisthenics. Daca spui ca poti face 6 in prima serie, mai bine incepi cu 3 sau 4 si astfel vei putea sa faci mai multe serii de cate 3-4 tractiuni.

  Sunt foarte bune si flotarile. Incearca si cu astea:
  https://www.youtube.com/watch?v=RA-cLjCrOiE

  Cardio am pus mai multe video, printre care si astea:
  https://www.youtube.com/watch?v=IgwhJI9ulr8

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: