Posibil vaccin pentru vindecarea acneei

catina pastrata in miere

Revista Journal of Investigative Dermatology a publicat rezultatele unor studii ale unui grup de cercetatori de la Universitatea din California, San Diego, care bucura milioane de oameni. Este vorba despre posibilitatea producerii unui vaccin care poate vindeca acneea.

In cele mai multe cazuri acneea nu este o boala periculoasa din punct de vedere fizic. Are in schimb, un impact major asupra psihicului celor afectati, cu atat mai mult, cu cat tratamentele actuale nu par a fi deloc eficiente.

Acneea este provocata de bacteria Propionibacterium acnes, care produce o toxina numita factorul CAMP (Christie-Atkins-Munch-Peterson), considerat principalul vinovat de inflamatia din organism care declanseaza acneea.

Studiile in cauza au descoperit posibilitatea de a lupta impotriva acestui factor CAMP, cu un set de anticorpi capabili sa stopeze inflamatia pe care o provoaca si ca urmare sa combata aparitia acneei.
Imunoterapia acneei da sperante mari, dar in continuare, cercetatorii trebuie sa se asigure ca vaccinul respectiv nu va afecta echilibrul bacteriilor care protejeaza sanatatea pielii.

Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: