O dieta cu pauze de cate o saptamana mai are efect?

sfaturi alimentatie sport sanatate

Buna ziua. Ma numesc Silvia si am 27 de ani. Am citit de curand pe un site pe net ca aceeasi dieta, sa zicem cu o durata de 12 saptamani, poate fi urmata in termenul de timp stabilit, sau cu intermitente: doua saptamani – dieta, doua saptamani – pauza. Cei in cauza sustineau ca rezultatele au fost sensibil mai bune in cazul scaderii numarului de kilograme la versiunea cu pauze. Si in plus ca mentinerea la greutatea obtinuta a fost de mai lunga durata. Ce parere aveti? Mie mi s-ar parea mai usor si mai potrivita pentru mine aceasta varianta; mi se pare greu de urmat o dieta pe o perioada prea lunga de timp. Multumesc!


Intrebare de la Silvia, pe adresa redactiei: O dieta cu pauze de cate o saptamana mai are efect?


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

1 Comentariu la O dieta cu pauze de cate o saptamana mai are efect?

  1. Manuela // February 23, 2018 // Reply

    Buna Silvia,
    Eu am tinut in felul acesta dieta Rina. Dupa un ciclu intreg, adica pana la ziua de apa, apoi cu o pauza de o luna. In pauza de o luna nu am slabit, dar m-am mentinut la greutate. Insa pauza nu a insemnat mancare multa, nici dulciuri ca inainte, nici alte alimente nesanatoase, in special grasimi. Vreau sa spun ca pauza nu trebuie luata ca o perioada in care sa revii la obiceiurile proaste dinainte. In primul rand am incercat sa pastrez orele de masa, dieta mi-a ordonat programul si am incercat sa-l mentin. Am mai gustat din nepermise, dar cu masura si poate asta a contat in pastrarea greutatii. Oricum eu sunt multumita, mai am trei zile de pauza, dupa cre voi relua dieta, tot pentru un ciclu intreg, adica inclusiv pana la ziua de apa.
    Nu stiu daca functioneaza la toata lumea, dar la mine am vazut ca a functionat, poti sa incerci si tu. Succes!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: