Murele, posibila solutie in tratarea obezitatii

activeaza grasimea bruna

mure

Murele, ca si celelalte fructe de padure, aduc beneficii importante sanatatii. Consumul acestora mareste rezistenta organismului in fata radicalilor liberi, micsorand riscul de boli neurologice, de inflamatie si de cancer, scade colesterolul, intarzie imbatranirea, stimuleaza metabolismul.


Sunt capabile de toate acestea deoarece contin antioxidanti de genul antocianine, quercitina, tanini, catechine, acid salicic etc, vitamina C, vitamina A, vitamina K, vitamine din complexul B, potasiu, magneziu, cupru, mangan.

Pe langa toate astea, murele nu au decat 43 de calorii la 100 grame de fructe si un procent substantial de fibre. Si inca un mare plus pentru cei ce vor sa slabeasca, murele contin xilitol – indulcitor natural, inlocuitor al zaharului, care se absoarbe lent in organism si nu ridica brusc nivelul de insulina.

Mai nou, THE FASEB Journal (Federation of American Societies for Experimental Biology), a publicat rezultatele unui studiu, care mareste sperantele legate de tratarea obezitatii si care demonstreaza ca murele activeaza, ca si frigul, grasimea bruna din organismul nostru.
Grasimea bruna, o data activata, creste consumul de energie, mentine echilibrul nivelurilor de insulina, glucoza si glucagon si consuma din grasimea alba. Mai mult decat atat, grasimea alba subcutanata este transformata in grasime bruna. Aceasta creste arderile in organism, imbunatatind metabolismul.


In concluzie, murele te pot ajuta sa slabesti. E adevarat ca murele au un sezon scurt in care le poti consuma in stare proaspata, dar se pot congela, ca oricare alte fructe.


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: