Mai avem timp si pentru sport dupa ce se naste bebe? – Video

Antrenamente pentru picioare - mersul piticului si genuflexiuni :)

timp pentru sport dupa ce se naste bebe

Odata cu nasterea copilului timpul parintilor este dedicat aproape in totalitate acestuia, lucru perfect normal, de altfel. In plus, din cauza noptilor nedormite si a oboselii acumulate, ajungem sa mancam mai mult si mai haotic decat pana la nasterea bebelusului, ceea ce duce implicit la ingrasare.


Tot programul adultului este dat peste cap, deci ce se poate face in acest caz, pentru a nu ne trezi in scurt timp cu prea multe kilograme in plus?

Un raspuns il putem vedea in video de mai jos, in care taticul isi petrece timpul cu copilul lui, dar in acelasi timp face si miscare, in cazul de fata genuflexiuni si mersul piticului, exercitii care pun la treaba muschii picioarelor si fesierii.

Si cum aceste exercitii sunt eficiente oricum, cu atat mai utile vor fi cu o greutate in plus :).


Cine este taticul si cine este bebelusul din filmul de mai jos? Evident, sunt eu, Grasomega, iar in bratele mele este Eva, fiica mea :).

Mai poti citi si Oboseala cronica impiedica urmarea unei cure de slabire.

Video – sport impreuna cu bebe – mersul piticului si genuflexiuni:


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: