Jogging o ora sau cardio 10 minute? Ce e mai eficient?

sfaturi alimentatie sport sanatate

Salut! Sunt Belu si am o intrebare scurta: Ce este mai eficient pentru slabit? Jogging de o ora pe zi sau 5-10 minute de cardio intens? In afara de o dieta sanatoasa, bineinteles. Astept pareri avizate. Multumesc!


Intrebare de la Belu, pe adresa redactiei: Jogging o ora sau cardio 10 minute? Ce e mai eficient?


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

1 Comentariu la Jogging o ora sau cardio 10 minute? Ce e mai eficient?

  1. Delia // May 15, 2018 // Reply

    Salut Belu,
    daca faci o ora de jogging ajungi acasa cu o pofta nebuna de mancare si infuleci pe nemestecate tot ce-ti pica la indemana, iar ora aia de jogging nu-ti arde nici un sfert din caloriile pe care le iei din mancare. Te-ar ajuta alergarea daca ai intercala sprinturi intense.
    Eu zic ca este mult mai eficient si mai putin plictisotor sa faci 10 minute de cardio la intensitate maxima, dar nu o lua tare de la inceput. Creste intensitatea pe parcurs, altfel risti febra musculara si alte necazuri.
    Sa ai bafta!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: