In ce moment al zilei se ard mai multe calorii?

sfaturi alimentatie sport sanatate

Buna ziua. In ce perioada a zilei pot manca o cantitate mai mare de mancare? M-ar interesa, cu alte cuvinte, in ce moment al zilei metabolismul este mai activ, deci cand se ard cele mai multe calorii? Ma poate ajuta cineva?

Intrebare de la Stelu C, pe adresa redactiei: In ce moment al zilei se ard mai multe calorii?

Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

1 Comentariu la In ce moment al zilei se ard mai multe calorii?

  1. Victor // March 8, 2019 // Reply

    Teoretic, rata metabolismului este mai ridicata intre miezul zilei si pana dupa-amiaza, spre inceputul serii. Cele mai multe calorii atunci s-ar arde. Probabil ca si asta e cauza pentru care ni se recomanda ca pranzul sa fie cea mai importanta masa a zilei.
    Practic, parerea mea este ca asta difera de la om la om, in functie de programul de activitate, de somn, de modul lui de trai, in general.
    Oricum, ideea e ca daca mananci mai mult la cina nu vei putea arde mare parte a caloriilor pe timp de noapte. E doar parerea mea, poti discuta cu un specialist.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate