Gyros – combinatia care ingrasa garantat, dar la care nu renunt

Am mancat un gyros in Bucuresti, Militari

gyros in bucuresti

Intre shaorma si gyros aleg oricand gyrosul. Asta se intampla cand poftesc. Ca daca ar trebui sa aleg cu mintea, nu as manca niciuna dintre cele doua “mancaruri”.


Daca vrei sa intelegi de ce nu as manca deloc, insa esti pentru prima oara in siteul grasomega.ro :), intra la linkul urmator si vei intelege ce vreau sa spun: Ce alimente nu combin niciodata si de ce (sigur… cand nu trisez)

Ei, zilele trecute am fost in Bucuresti si intrand prin Militari de pe A1, mi-a sarit in ochi GYROS THESSALONIKIS, asa ca dupa ce mi-am terminat treburile in capitala, am trecut pe la ei, sa-mi alin dorul de Grecia :).

Nu ma plang, a fost ok, insa e clar ca tot va trebui sa ajung la greci, la mama lor, unde gustul gyrosului este cel adevarat.


Cat despre faptul ca l-am mancat pe tot, linistiti-va. Cand am ajuns acasa am bagat cardio destul cat sa dau jos tot ce am pus :).


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: