Electrostimulare – rog informatii despre aceasta tehnica

Slabire si eliminare celulita prin electrostimulare

sfaturi alimentatie sport sanatate

Buna seara, sunt Felicia si as dori si eu niste informatii despre tehnica bazata pe electrostimulare. Am auzit ca este o metoda super pentru slabire, eliminarea celulitei, remodelarea corpului (fese, solduri etc).


Eu am auzit pareri bune dar si pareri proaste, unele cunostinte mi-au spus ca din cate stiu ele, nu din experienta proprie, nu ar da rezultate prea bune. Eu totusi as vrea sa incerc, sunt cam lenesa dar si pofticioasa, am inceput sa fac niste antrenamente la o sala dar in scurt timp m-am lasat pagubasa.

Recunosc ca as vrea ceva simplu si rapid si cred ca electrostimularea ar fi :).

Poate imi recomandati si o sala ca lumea, eu m-am mutat de curand in Bucuresti si nu prea le stiu adica dotata cum trebuie, curata si cu antrenori de incredere. M-a sbucura mult sa primesc indicatii si informatii. Va multumesc!


Intrebare de la Felicia, pe adresa redactiei: Electrostimulare – rog informatii despre aceasta tehnica.


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: