De la ce varsta pot folosi creme antirid?

sfaturi alimentatie sport sanatate

Buna ziua. Sunt Clara si am si eu o intrebare: de la ca varsta pot folosi creme antirid? E bine sa le folosesti inainte de a-ti aparea ridurile, preventiv? Eu am 22 de ani, nu am inca riduri, dar am prietene putin mai mari decat mine la care au inceput sa se vada linii fine; unele dintre ele nu au folosit creme antirid pana acum. As vrea sa stiu daca fac bine sau fac mai mult rau pielii. Multumesc!


Intrebare de la Clara, pe adresa redactiei: De la ce varsta pot folosi creme antirid?


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

1 Comentariu la De la ce varsta pot folosi creme antirid?

  1. Mirela // July 8, 2018 // Reply

    Buna Clara,
    Eu am 26 de ani si inca nu am inceput sa folosesc crema antirid, cu toate ca unele prietene ma tot sfatuiesc sa o fac. Ele considera ca de la 25 de ani trebuie sa folosesti,ca altfel urmarile se vor vedea mai tarziu, cand nu prea mai ai ce face. Nu stiu ce sa te sfatuiesc, depinde si de tenul fiecareia. Stiu ca exista creme antirid cu specificatia de varsta. Daca ai pielea foarte uscata esti in pericol mai mare sa faci riduri,decat daca o ai grasa, incearca sa-ti rezolvi problema asta. Producatorii ne sfatuiesc sa incepem ingrijirea pielii de la 20 de ani, sau chiar mai devreme, dar cred ca e multa reclama la mijloc.
    Te pup! ai grija de tine!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: