De cand am slabit nu mai sforai

Obezitatea duce la sforait

si copiii sforaie cand dorm

Faptul ca sforaiam nu ma deranja in mod direct pe mine, intr-atat cat ii deranja pe cei din jurul meu si banuiam ca exista niste motive sau explicatii pentru aceste zgomote, insa nu ma gandeam la obezitate. Acum, dupa cura de slabire, am aflat ca nu mai sforai :).


Observand acest lucru, m-am documentat putin pe net si am aflat ca sunt in stransa legatura. Obezitatea cu sforaitul. Unul dintre motive este compresia mecanica a gatului. Grasimea acumulata la nivelul gatului comprima caile respiratorii (kilogramele in plus apasa pe laringe) si de aici zgomotele nocturne.

Asta ar fi explicatia si cum spuneam mai devreme, pe langa faptul ca strici somnul persoanei de langa tine, cu siguranta nu este sanatos.

Iata deci un alt avantaj al slabitului. Concluzia? Obezitatea este si ea un factor care duce la sforait.Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: