Cum scap de grasimea de pe coapse? Recomandari

nu vreau sa tin dieta

sfaturi alimentatie sport sanatate

Buna ziua. Sper sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. Eu nu vreau neaparat sa slabesc, adica nu vreau o dieta, din talie in sus sunt ok, nu e nevoie sa dau ceva kilograme jos, dar am probleme serioase cu grasimea pe coapse.


Ce imi recomandati? O anume dieta sau un gen anume de exercitii? E cineva in aceeasi situatie? Sau a fost si a reusit sa scape de grasimea asta de pe coapse. M-as bucura mult de ajutor. Multumesc!

Intrebare de la Mona, pe adresa redactiei: Cum scap de grasimea de pe coapse? Recomandari.


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

1 Comentariu la Cum scap de grasimea de pe coapse? Recomandari

  1. mara // July 12, 2017 // Reply

    Pentru grasimea de pe coapse ai nevoie de exercitii speciale. daca nu ai posibilitatea sa mesrgi la sala si sa te sfatuiesti cu un antrenor cauta pe net si ai sa gasesti exemple.
    Dar in mod sigur pot sa-ti spun ca si dieta conteaza. daca ibisnuiesti sa mananci dulciuri si sa bei sucuri carbogazoase, chiar daca scrie pe eticheta zero zahar ar trebui sa le elimini imediat. astea ingrasa si grasimea de pe coapse e tot grasime, chiar daca esto ok de la talie in sus, cum spui tu.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: