Cum dezvolt muschii fara antrenamente la sala?

acasa

sfaturi alimentatie sport sanatate

Salut! Cum sa-mi dezvolt muschii fara antrenamente la sala? Nu am timpul necesar sa merg la sala, dar vreau sa-mi dezvolt masa musculara. Cum procedez? Voi cum faceti, ce recomandati pentru acasa? Multumesc anticipat pentru sfaturi!


Intrebare de la Stivi, pe adresa redactiei: Cum dezvolt muschii fara antrenamente la sala?


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

1 Comentariu la Cum dezvolt muschii fara antrenamente la sala?

  1. Costi // June 30, 2018 // Reply

    Salut!
    Stivi, eu am inceput sa fac antrenemente pentru muschi acum 20 de ani. Nu am fost nici o ora la sala, pe vremea aia aveam 18 ani si nu stiam. Eram in vacanta si eram cel mai slab din clasa. Toata vara m-am antrenat si la inceputul scolii nu m-au recunoscut colegii. In fiecare zi faceam ore de sport: flotari, genuflexiuni, saream coarda, mergeam cu bicicleta, alergam si cate altele. Am avut norocul ca am stat la tara, la bunici, ii ajutam si la treburi.
    Multe din exercitiile astea le poti face si daca stai la bloc. Important e sa ai vointa. Conteaza mult. Iti spun ca am aproape 40 de ani si cine nu ma cunoaste nu imi da mai mult de 30. Ce conteaza cel mai mult pentru mine e ca ma simt bine si mi-a crescut increderea. Cel mai greu e sa incepi, apoi daca nu iti lipseste hotararea totul merge din ce in ce mai bine.
    Bafta!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: