Concluzii dupa concediu – cat m-am ingrasat

Se poate tine cura de slabire in vacanta?

Grasomega in Stoupa Grecia

OK. Hai sa vedem ce s-a intamplat cu kilogramele in cele 11 zile de concediu (l-am prelungit cu o zi). M-am ingrasat sau am slabit?


Daca ai citit in toate aceste zile postarile mele, stii probabil deja ca nu aveam cum sa slabesc :).
Am mancat toate prostioarele, multe gyrosuri si altele, deci cam greu sa te intorci cu kilograme in minus dupa o asemenea destrabalare :).

Ok, m-am urcat pe cantar azi dimineata si am un kilogram in plus. La plecare m-am cantarit si aveam 74.7 kilograme, iar acum am 75.8 kilograme. Deci m-am ingrasat cu 1.1 kg. Rezonabil, as zice, ma asteptam la mult mai mult.

Am mancat si paine, si cartofi si am baut zilnic vin. Chiar si la cantitati am sarit calul aproape de fiecare data.


Miscare? Nu am facut deloc. Nici cardio, nici calisthenics.

Concluzii – ce cred ca a dus la cresterea in greutate:

1. Cantitatile de mancare – Daca as fi avut grija la cantitati cred ca ma intorceam cu aceeasi greutate cu care am plecat, avand in vedere ca metabolismul este probabil mult mai ok dupa ultimele luni in care am mancat controlat si am facut miscare aproape zi de zi.

2. Combinatiile de alimente – Stii deja ce alimente mi-am propus sa nu combin – iata lista: Combinatii de alimente in dieta mea. Sunt convins ca si asta a “ajutat” la adaugarea de grasime in organism. In plus, am mancat destul de multa paine, pe care o scosesem din alimentatie aproape total.

3. Lipsa miscarii – Exceptand mersul pe jos, nu am facut nimic. De mers am mers foarte mult pe jos, macar atat. Altfel, probabil ma intorceam cu vreo doua kilograme in plus :).

Cred ca se putea si mai grav de atat! :)

Mai jos iti las linkurile catre fiecare zi din concediu, pentru a-ti face o idee despre ce si cat am mancat in cele 11 zile:

Ziua 1 de concediu – alimentatie

Ziua 2 de concediu – alimentatie

Ziua 3 de concediu – alimentatie

Ziua 4 de concediu – alimentatie

Ziua 5 de concediu – alimentatie

Ziua 6 de concediu – alimentatie

Ziua 7 de concediu – alimentatie

Ziua 8 de concediu – alimentatie

Ziua 9 de concediu – alimentatie

Ziua 10 de concediu – alimentatie

Ziua 11 de concediu – alimentatie


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: