Cine a tinut dieta flexitariana sau flexibila?

a slabit cineva cu ea?

sfaturi alimentatie sport sanatate

Buna fetelor! Vreau sa va intreb si eu ceva: ati tinut vreuna dintre voi dieta flexitariana sau flexibila? E buna? V-a ajutat sa slabiti? In cat timp? Eu nu sunt o carnivora si cred ca mi-ar conveni. Vreau sa slabesc macar 5 kg, dar mai repede. Multumesc!


Intrebare de la Ala, pe adresa redactiei: Cine a tinut dieta flexitariana sau flexibila?


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

2 Comentarii la Cine a tinut dieta flexitariana sau flexibila?

  1. Carina Timi // September 27, 2018 // Reply

    Hi Ala,
    Eu pot sa spun ca urmez dieta flexitariana, dar fara sa-mi fi impus acest lucru. Ma mentin foarte bine si fara nici un efort la greutate. De vreo doi ani de zile nu mai consum carne decat o data pe saptamana si peste la fel. Conteaza sa nu mananci mezeluri: carnati, salamuri si alte chestii din astea. Pe atunci aveam 68 de kg, acum am slabit la 62 si ma simt foarte bine. M-am axat mai mult pe legume si leguminoase. Pentru ca am citit mult si ai nevoie de proteine si de grasimi pe care eu le iau acum din fasole, mazare, linte, nuci, seminte etc.
    Problema ta e ca vrei sa slabesti repede, cu dieta flexitariana nu slabesti repede, dar daca te obisnuiesti cu ea pe viata te poti mentine la greutate foarte bine. Eu am incercat initial regimul vegetarian, dar nu am reusit. Flexitariana este mult mai simplu de urmat. Eu ti-o recomand. Din cate am citit carnea prea multa nici nu e sanatoasa.

  2. Carina Timi, iti multumesc
    Am sa caut mai multe informatii si am sa incerc!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: