Cat trebuie sa slabesc pentru un abdomen cu patratele

Antrenamente zilnice si alimentatie corecta

1 - patratele grasomega 11-noiembrie-2015

Am 73.5 kg si cand m-am apucat de slabit eram convins ca ma voi opri la 80 de kg, moment in care voi vedea patratelele pe abdomen (am plecat de la 97 de kilograme).


Sigur ca nu a fost asa, iar eu nu o credeam pe Magda cand ma asigura ca pana la 75 de kg nu o sa le vad. Si a avut dreptate. Pentru un abdomen plat mai aveam de dat jos cateva kilograme de grasime.

Acum, la 73.5 kg (vezi fotografiile facute chiar azi), abdomenul e aproape plat, iar patratelele abia s-au conturat. Sigur ca am rabdare, insa nu pot sa nu ma intreb: cat trebuie sa mai slabesc pentru a fi clar vizibile. Intre timp trag tare cu antrenamentele pentru abdomen. Revin zilele ce urmeaza cu un nou exercitiu cardio in acest sens.


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: