Cartofi prajiti cu ou si muraturi – Recunosc, nu am rezistat

Mancare de regim :))

cartofi prajiti cu ou si muraturi

Ce sa mai zic. Uita-te la poza, click pe ea sa o vezi mai mare si imagineaza-ti ca am trecut pe langa cartofii aia cu ouale prelinse, in plus simteam mirosul in toata bucataria. Mai lipsea un carnat de casa, de la garnita, si era meniu complet.


Am cedat, dar? Va spun micul detaliu: m-am cantarit cand m-am trezit si aveam 72.5 kilograme. Si ma gandeam oare cat o sa mai slabesc? Asa ca s-au legat lucrurile. Nu ma simt vinovat deloc :)).

Concluzia? A fost chestie de moment, sunt totusi luni de zile de cand nu am mai atins cartofi, cum bine stii (Paine si cartofi zero. Nu le mai stiu gustul) si ma gandeam acum la doua lucruri:

1. Primul ar fi faptul ca as putea trai tot restul vietii fara cartofi, de paine nu bag mana in foc.
2. Al doilea? Mi-am adus aminte ca v-am povestit cum incalc regulile dietei: Incalc constant regulile dietei mele ca sa pot continua cura de slabire.


Bonus, mai tii minte? Azi am mancat o paine intreaga. Si ce buna a fost… dieta merge mai departe :)


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: