Berea nu e vinovata pentru grasimea abdominala

aduce beneficii sanatatii

Grasomega si berea rece

Un produs care contine antioxidanti, vitamine, minerale, fibre, nu poate sa nu aduca beneficii sanatatii organismulul. Acesta este berea, care, in plus, nu este vinovata nici pentru “burta de bere”, adica pentru grasimea abdominala, pentru ca nu contine decat 45-50 de calorii/100 ml cu 5% procent de alcool, adica nu mai mult decat sucurile carbogazoase.

Exista totusi o conditie, sa fie consumata moderat: 2 sticle – 660 ml/zi pentru barbati si 330 ml/zi pentru femei; asta ar fi limita superioara; personal, cred ca se poate depasi trauma lipsei de bere in unele zile, daca nu vara, macar iarna.

Berea, comparativ cu alte bauturi alcoolice, se obtine din produse naturale: malt (obtinut din orz), hamei (planta medicinala), drojdie de bere si apa, produse ce confera acestei bauturi urmatoarele proprietati:

– Sursa mai bogata de antioxidanti decat vinul alb.

– Sursa de fibre solubile.

– Sursa de vitamine B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12.

– Sursa de minerale: magneziu, siliciu, calciu.

Beneficiile aduse de bere sanatatii sunt:

– Reduce riscul de cancer de prostata, datorita flavonoizilor, polifenolilor, melanoidinelor, antioxidanti ce provin din malt si hamei.

– Reduce riscul blocarii arterelor prin formarea de cheaguri de sange, scade nivelul tensiunii arteriale si previne declansarea bolilor cardiovasculare si atacului vascular cerebral datorita vitaminelor din complexul B.

– Fibrele din bere stimuleaza digestia, stimuleaza tranzitul si eliminarea toxinelor.

– Intareste sistemul osos, mentinandu-i densitatea, prin actiunea siliciului si magneziului.

– Siliciul din bere are si proprietatea de a reduce riscul de declin cognitiv (Alzheimer), iar vitaminele din complexul B contribuie la intarirea sistemului nervos, prevenind riscul de depresie.

– Are efect diuretic si hidratant (dar nu trebuie sa inlocuiasca apa) si poate preveni problemele legate de sanatatea rinichilor.

Toate bune si frumoase daca exista moderatie; altfel, excesul de alcool este transformat de ficat in grasime, ficatul fiind prea expus poate cadea prada bolilor greu de vindecat, iar cu grasimea abdominala nu e de glumit.

Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: