Am reusit sa fac primul Muscle UP – dupa 2 ani de calisthenics

reusesc sa fac un muscleup (iunie 2017)

muscle up pentru prima oara

Au trecut aproape 2 ani de zile de cand fac calisthenics, mai exact 1 an si 10 luni, pentru ca mi-am notat ziua cand m-am hotarat sa pornesc pe acest drum: 25-august-2015. Si iata ca “abia” acum am reusit sa fac primul Muscle Up (cu balans), adica exercitiul pe care il poti vedea in video de mai jos.

Filmarea este din luna iunie a acestui an, iar in acea zi am reusit sa fac 8 muscleup-uri, cu pauza intre ele, evident. La ultimul am cazut de pe bara si mi-am luxat foarte rau mana. Motiv pentru care o luna nu am mai fost bun de nimic (chiar si la condus masina mi-era foarte greu).

De ce a durat atata timp sa fac un “amarat” de muscle up? O sa intrebi, probabil. Motivele ar fi urmatoarele:

– Grasomega nu face sport de performanta. Mai are si alte treburi, motiv pentru care nu are timp de calisthenics zi de zi sau atat de mult cat si-ar dori.

– Grasomega nu ia niciun fel de proteine sau alte prafuri pentru masa musculara. Am grija la alimentatie, incerc sa mananc cat se poate de sanatos, evit cat pot zaharul sau dulciurile si nu exagerez cu grasimile. In jurnalul din acest blog adaug periodic ce mai mananc si ce cred ca e benefic pentru cei care fac sport si vor sa se mentina.

Ok, asa cum spuneam mai sus. Nu e muscleup-ul perfect, pentru ca e cu balans, insa pana la exercitiul perfect mai e doar un pas. Fii pe faza. Revin :).

Video – Am facut primul muscle up:

Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: