Am gambele prea subtiri, ce imi recomandati?

sfaturi alimentatie sport sanatate

Salut! Eu sunt Marina si am nevoie de ajutor. Nu-mi place ca am gambele prea subtiri, adica partea de la genunchi in jos a picioarelor, cred ca am spus bine. Exista sporturi care sa-mi rotunjeasca gambele? Poate ca ar trebui sa lucrez la muschii respectivi, imi puteti recomanda ceva?


Intrebare de la Marina, pe adresa redactiei: Am gambele prea subtiri, ce imi recomandati?


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

1 Comentariu la Am gambele prea subtiri, ce imi recomandati?

  1. Mina // March 2, 2018 // Reply

    Din cate stiu sunt exercitii pentru gambe pe youtube, le poti cauta si le gasesti, daca nu ai timp sau nu-ti permiti sa mergi la sala si sa discuti cu un instructor specializat.
    S-ar putea sa te ajute si mersul pe jos, de unde si vorba: mersul pe jos iti face piciorul frumos, si alergarea lejera. Urcatul scarilor, spun unii ca r fi cel mai bun exercitiu pentru gambe, atat pentru modelare cat si pentru rezistenta. Le poti incerca pe toate, in zile diferite, oricum, miscarea nu-ti poate face decat bine. Numai sa nu exagerezi, sa incepi usor si sa lungesti sedintele, altfel vei renunta rapid la ele: febra musculara si alte probleme. Important es sa ai rabdare si sa persisti.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: