Abdomenele ma ajuta sa dau burta jos?

muschii abdominali

sfaturi alimentatie sport sanatate

Salutare! Abdomenele ma ajuta sa dau burta jos? Am 34 de ani, nu sunt gras, nu am fost niciodata, dar mi se pare ca am inceput sa fac burta. Pana acum eram mandru de abdomenul meu plat, dar dintr-o data situatia s-a schimbat. Nu am facut sport pana acum, nu am avut nevoie, de asta nu ma pricep. Unii imi zic ca abdomenele m-ar ajuta sa-mi intaresc muschii abdominali, altii zic ca abdomenele nu dau burta jos. Ce ma sfatuiti?


Intrebare de la Martin, pe adresa redactiei: Abdomenele ma ajuta sa dau burta jos?


Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

1 Comentariu la Abdomenele ma ajuta sa dau burta jos?

  1. Tomi // May 18, 2018 // Reply

    Nu prea te ajuta nici un sport sa dai burta jos, nu poate actiona numai la burta. Vei slabi uniform. Dar, da, te ajuta sa-ti intaresti muschii abdominali si asta e bine. Controleaza-ti postura, dupa o varsta avem tendinta sa abordam o postura mai mai adusa de spate, care ni se pare ca ar fi mai relaxata si asta iti scoate burta in evidenta. Burta, pana la urma tot alimentatia moderata si sanatoasa ti-o poate scadea. Tot de la o varsta incolo, cam incepand cu 30, la altii norocosi, 40 de ani depui mai mult si din pacate, cam totul se depune pe burta. Mai mare grija deci la mancare, portii mai mici cu mai multe proteine.
    Salut si toate bune!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: