A slabit cineva cu pastile l-carnitina, l-arginina?

dau rezultate?

sfaturi alimentatie sport sanatate

Buna seara, sunt o grasuta si am si eu o intrebare. A slabit careva dintre voi cu pastile naturale de slabit, gen l-carnitina, l-arginina? Am auzit ca nu au efecte adverse si ca dau rezultate bune in scurt timp. Multumesc!

Intrebare de la Elysa, pe adresa redactiei: A slabit cineva cu pastile l-carnitina, l-arginina?

Am slabit 17 kg in 3 luni de zile. Insa nu ma opresc aici! Urmareste ce pasi fac in continuare pentru a obtine un corp armonios, bine lucrat, asa cum imi doresc. Aboneaza-te la newsletter:

Adresa ta de mail aici:

1 Comentariu la A slabit cineva cu pastile l-carnitina, l-arginina?

  1. Sonia // August 23, 2018 // Reply

    Buna Elysa,
    Am auzit si eu de ele, dar chiar de sunt naturale eu tot nu as incerca. Nu stii niciodata ce se poate intampla. Stii cum e: ce e bun azi, maine nu mai e bun.
    Eu am slabit 5 kilograme intr-o luna sarind coarda. Eu si prietena mea, e bine cand esti cu inca cineva interesat. In plus, noi am redus destul de mult painea si dulciurile. In rest nu ne-am pus interdictii. Oricum sunt foarte multumita de cat am slabit. eu am curte si nu mi-e greu, dar poti sari coarda si in casa, si chiar daca locuiesti la bloc. E foarte eficient!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu mai jos

*Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii
Politica de confidentialitate
Urmareste pas cu pas transformarile lui Grasomega. Ce urmeaza sa faca?

Adresa ta de mail aici: